ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τρόποι Πληρωμής


Τρόποι Πληρωμής


Οι τρόποι πληρωμής που σας παρέχει το Megabazaar.gr είναι οι εξής:

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραγγελίες που θα αποσταλλούν με courier, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ COURIER H ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ και εφόσον η παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 300€. Για παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής.

  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί της εταιρείας είναι οι παρακάτω:


Τράπεζα Eurobank Εργασίας

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 0026.0266.52.0200284091

ΙΒΑΝ: GR60 0260 2660 0005 2020 0284 091

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τράπεζα Eθνικη

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 79340015910

ΙΒΑΝ: GR32 0110 7930 0000 7934 0015 910   

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τράπεζα Πειραίως

ΙΒΑΝ: GR61 0172 5080 0055 0809 5369 491   

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Σύμφωνα με τις νέες ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά αξίας 500€ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες ή προς ελεύθερους επαγγελματίες ή εταιρίες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή με πιστωτική/χρεωστική κάρταΓια την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα πρέπει να σημειώσετε σαν αιτιολογία στην κατάθεση σας το όνομα ή την επωνυμία της επιχείρησης που δηλώσατε στην παραγγελία σας. Μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή σε κάποιον απο τους παραπάνω λογαριασμούς το τμήμα παραγγελιών του Μegabazaar.gr θα ενημερωθεί αυτόματα απο το ηλεκτρονικό σύστημα της τράπεζας,οποτε εσεις μας στελνετε μονο την αποδειξη πληρωμης.Οπου στην συνεχεια θα σας καλεσουμε τηλεφωνικα η μεσω email να σας ενημερώσουμε ότι λαβαμε την πληρωμη σας.
ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Το Megabazaar.gr δέχεται πληρωμές με όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, προκειμένου να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού της παραγγελίας σας.

Μέσω μιας ιδιαίτερα απλής διαδικασίας, συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα.

Αφού επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας EUROBANK προκειμένου να εισάγετε με ασφάλεια τα στοιχεία της κάρτας σας και να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

Διευκρινίζεται  ότι η ασφάλεια των συναλλαγών σας διασφαλίζεται από το πιστοποιημένο σύστημα κρυπτογράφησης δεδομένων της Τράπεζας EUROBANK, ενώ στη βάση δεδομένων του ηλεκτρονικού καταστήματος MEGABAZAAR.GR δεν αποθηκεύονται για κανέναν λόγο τα στοιχεία των πιστωτικών σας καρτών. Σας ενημερώνουμε πως για να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι απαραίτητο να μας στείλετε με fax στο (2624032830) ή με e-mail στο (info@megabazaar.gr) την ταυτότητα σας ή να είστε παρών με την ταυτότητα σας κατά την παραλαβή.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ Ν.ΗΛΕΙΑΣ,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει το προϊόν-ντα με τον παραπάνω αναφερόμενο τρόπο.Η παράδοση των προϊόντων από εμάς προς εσάς μπορεί να γίνει την επομένη εργάσιμη ΕΚΤΟΣ ΕΞΩΓΕΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ και ''ΟΧΙ''  την ίδια ημέρα.